Osvoji 13. plaću na Dalmaciji!

0
Foto: Radio Dalmacija

Vraća se trinaesta!!!

Trinaesta plaća (18+): Sezona 3
Redatelj: City Center one i Radio Dalmacija
Glavne uloge: Vi!
Žanr: Crna komedija s motivom „Kako zaje….. šefa?“
Trajanje: Prosinac, 2018.
Produkcija: Dalmacija
Spoiler: Happy end

Radnja:

Svaki dan ujutro ustaneš, popiješ kavu, upališ radio, marendaš, ono, da ti dan dobro krene. Tako to ide gotovo cijelu godinu, samo, svako doba nosi ipak još nešto posebno. Liti ćeš recimo na more, zimi će ti život pratiti božićne pjesme, oko Božića ćeš kititi bor, praviti kolače i imati priliku zaključiti godinu s ekstra plaćom – jer vratila se ‘trinaestka’ kao i svakog prosinca!

Šta je je, prava kombinacija za dobar zaključak godine – već probrana ekipa – City Center one i mi!

13-a plaća – to je ona, znate, koju mnogi sanjaju, i nažalost samo sanjaju jer šefova je uvijek zadnja. Pusti šefa i ove godine, jer 13-a bi mogla kod tebe doma.

Treća je sezona, nastavljamo u standardnom ritmu: City Center one i mi, dvoje najmarljivijih među vama pogurat ćemo s 13-om plaćom! I ove godine imamo ih dvije. Cijela godina je iza nas, naradili smo se, svega je bilo, i gore i dolje, i dobrih i loših dana – sad je vrijeme da netko nagradi vaš trud.

Savjet za kraj: probajte tu priču iz cijele godine složiti na najkreativniji način, uložite još malo truda, sad pred kraj još malo potegnite – trinaesta je jako blizu.

PRAVILNIK