Otvorene prijave za Božićni sajam rukotvorina u Trogiru

0
Foto: PR

I ove godine u Muzeju grada Trogira održat će se Božićni sajam rukotvorina. Tim povodom Muzej poziva sve zainteresirane kreativce i rukotvorce da se prijave za sudjelovanje na Sajmu koji će se održavati od 17. do 22. prosinca 2018. u atriju Muzeja grada Trogira.
Broj sudonika je ograničen, a prijave se zaprimaju na muzej.grada.trogira@gmail.com do 23:59 u nedjelju, 9. prosinca 2018.

Izrađujete nakit? Dizajnirate ogrlice, naušnice, narukvice? Pletete šalove, kape, rukavice? Kukičate? Šivate torbe? Izrađujete torbice? Radite neodoljive čestitke? Možda bookmarkere ili uvezujete rokovnike? Oslikavate majice? Možda izrađujete unikatne ukrase za bor? Vjenčiće za vrata? Ilustrirate? Slikate? Oblikujete ukrasne ili uporabne predmete? Možda izrađujete igračke? Ručno izrađujete nešto što nismo nabrojali? Mislite da bi vaša rukotvorina bila idealan božićni poklon? Ako je vaš odgovor na barem jedno od postavljenih pitanja bio “Da!” –
odlično! javi te se jer Muzej grada Trogira traži upravo vas da svojom kreativnošću obogatite blagdanski ugođaj u Trogiru! Predviđeno radno vrijeme sajma je svaki dan od 10 do 19 sati.