Pametno upravlja Žnjanom

0

Na održanoj sjednici Vijeća Gradskog kotara Žnjan za novog predsjednika Kotara izabran je Sani Mardešić, vijećnik stranke Pametno i tajnik Pametno ogranka Split.

Nakon dva kruga kotarskih izbora od prije tri godine, koji su oba puta završili „neriješeno“, postignut je dogovor o podijeli mandata između HDZ-a i liste nositeljice Marijane Puljak, priopćeno je iz stranke Pametno.

Unatoč dogovoru da nakon polovice mandata, upravljanje kotarom Žnjan preuzme član stranke Pametno, tada Kandidacijske liste grupe birača nositeljice Marijane Puljak, HDZ je izigrao dogovor i njihovi vijećnici su u ponedjeljak navečer bili suzdržani kod glasanja.

Drago nam je da ne idemo u nove kotarske izbore već je razum prevladao i izbor novog predsjednika ja podržao SDP-ov vijećnik. Kotar Žnjan ima novog predsjednika na kojeg ćemo svi biti ponosni , rekla je Marijana Puljak, predsjednica Pametno.

Poteškoćama unatoč, GK Žnjan od danas ima novo vodstvo. Dat ćemo sve od sebe da stanovnici našeg kotara budu zadovoljni kvalitetom života ovdje. Nastavit ćemo započete projekte, raditi na novima i zajedno s građanima, u roku, dočekati otvorenje OŠ Pazdigrad za koju smo se svi zajedno dugo i uspješno borili, zaključio je Sani Mardešić, novi predsjednik kotara Žnjan.