Parni valjak osvojio Šibenik!

0
Foto: RD

Bend koji više od 44 godine žari i pali glazbenom scenom, prošli vikend je osvojio i Šibenik. Koncert na tvrđavi Sv. Mihovila je oborio sve rekorde.

Parni valjak u sklopu svoje turneje Runda44, kojom obilježavaju upravo toliko godina zajedničke svirke, koncert u Šibeniku rasprodali su odavno, a publika ih je jedva dočekala.

Koncert koji je trajao skoro tri sata, započeli su pjesmom Ljubavna, a završili Sve još miriše na nju.
Tu večer sve je mirisalo na ljubav koju je publika pružila svom najdražem bendu, ljubav se osjetila u svakoj pjesmi koju su pjevali zajedno s Akijem  od početka do kraja koncerta.

Koncert na tvrđavi sv.Mihovila je osim njihovih hitova, publici ponudio i veliku produkciju primjerenu ambijentu tvrđave. Tijekom koncerta na pozornici su im se pridružili kolege glazbenici iz Greenhouse brassa te Davor Rodik na pedal steel girari, te Matej Milošev.

Parni valjak je turneju Runda 44 su pripremali mjesecima jer poznati su kako vode brigu o svim detaljima i kako ništa ne prepuštaju slučaju.

Odavno su proširili granice svojim pjesmama, a prije nego s Rundom 44 dođu 11.10. u Rijeku (dvorana Mladost), 2.11. će doći u Split (Spaladium) i potom otići na američku turneju.