Počela prodaja ulaznica za Maccabi

0
Foto: hajduk.hr

Počela je prodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu doigravanja UEFA Europa lige Hajduk-Maccabi koja će se igrati u četvrtak 25. kolovoza na stadionu Poljud.

Prodaja ulaznica počela je jutros u 8 sati, no isključivo za pretplatnike (trenutno ih je 6748), koji svoje pravo mogu iskoristiti do utorka 16. kolovoza u 20 sati. Ulaznice mogu kupiti u Odjelu za članstvo na Poljudu uz predočenje pretplatničke iskaznice za sezonu 2016/17 i osobne iskaznice ili putovnice. Pretplatnici koji žive izvan područja Splitsko-dalmatinske županije ulaznice mogu do utorka u podne rezervirati putem e-maila na clanstvo@nashajduk.hr. Potom će dobiti upute za plaćanje, a nakon izvršene uplate preuzeti svoje ulaznice.

Članovi Hajduka – a njih je trenutno 40863 – ulaznice će moći kupiti isključivo u Odjelu za članstvo od nedjelje 14. kolovoza. Mogu ih kupiti do utorka u 20 sati ili rezervirati putem članskog sučelja do utorka u ponoć.

Sve preostale ulaznice (ukoliko ih bude) bit će puštene u slobodnu prodaju u srijedu 17. kolovoza. Cijena ulaznica za ovu utakmicu je 90 kuna za jug i sjever, 140 kuna za istok i 160 kuna za tribinu zapad.

S obzirom na produženi vikend zbog blagdana Velike Gospe, Odjel za članstvo radit će u subotu od 8 do 16, u nedjelju od 8 do 14 i u ponedjeljak od 8 do 14 sati.