Počinje Adriatic Gastro Show

0
Foto: Radio Dalmacija

Vjerovali ili ne, prošlo je već godinu dana od prvog Adriatic Gastro Show, međunarodnog festivala gastronomije i turizma. I ove će godine svu svoju raskoš pokazati u splitskoj Spaladium areni na preko osam tisuća četvornik metara.

Prema najavama organizatora ove će godine sajam okupiti preko 500 izlagača iz dvanaest zemalaj svijeta na preko 120 izložbenih prostora, a riječ je o najpoznatijim imenima iz područja gastronomije, vinarstva i turizma. U odnosu na prošlu godinu i prvo izdanje Adriatic Showa, ovogodišnji pokazatelji ukazuju na gotovo dvostruki porast parametara u svim segmentima. Potvrdio nam je to direktor prodaje sajma Stipe Šamija.

I ove nas godine na sajmu čeka bogat popratni program događanja. Cooking show, prezentacije, poslovni susreti i stručna predavanja svojim će aktualnim i zanimljivim temama okupiti preko 1000 sudionika.
Posebno će biti zanimljivo na Regionalnom forumu obiteljskog turizma kojeg i ove godine organizira Hrvatska gospodarska komora.

Osim Gospodarske komore, važnost sajma te njegov utjecaj na gospodarske procese malog i srednjeg poduzetništva prepoznale su i Turističke zajednice Splita i Splitsko – dalmatinske županije, resorna ministarstva, turizma i poljoprivrede, Splitsko – dalmatinska županija i Grad Split;

Još jedno izdanje festivala gastronomije i turizma Adroatic Gastro Show svoja će vrata otvoriti ove srijede s početkom u 10 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna.

Adriatic Gastro Show

Adriatic Gastro Show – pripreme pred otvaranje