Policajka sudjelovala u sukobu i prijetnjama

0

U Zadru su se u srijedu, 24. listopada, u kanim večernjim satima fizički se sukobili 30- i 24-godišnjak. Stariji je muškarac mlađega nožem, a 28-godišnjakinja je lakše ozlijeđena kada je pokušala spriječiti sukob jer ju je udario mlađi muškarac, sudionik sukoba.

Nakon toga on je krenuo osobnim vozilom prema 30-godišnjaku i 28-godišnjakinji pokušavši ih ozlijediti, u čemu nije uspio, a prilikom tog cijelog sukoba 30-godišnjak je oštetio vozilo, kojeg je ovaj koristio.
U sklopu kriminalističkog istraživanja otkriveno je da su 30-godišnjak i 28-godišnjakinja, koja je ujedno policijska službenica, prijetili 24-godišnjaku. Ona u tom trenutka nije bila na dužnosti. Udaljena je iz službe i protiv nje podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem 24-godišnjaka se sumnjiči za kaznena djela teška tjelesna ozljede u pokušaju, te tjelesna ozljeda, dok se 30-godišnjaka sumnjiči za kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari.
Također se za kazneno djelo prijetnje sumnjiče 30-godišnjak i 28-godišnjakinja. Svo troje su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.