Policija upozorava uoči nedjeljne utakmice Šibenika i Dinama

0

Uoči nedjeljne utakmice u Šibeniku u kojoj će Šibenik dočekati DIinamo, policija je poslala priopćenje koje u nastavku prenosimo u cijelosti. Proglašena je utakmicom visokog sigurnosnog rizika.

Temeljem članka 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima djelatnici Policijske uprave šibensko-kninske će na dan odigravanja vršiti foto i video snimanje na prostoru stadiona kao i na prilaznim pravcima stadionu. Također, prije, za vrijeme i nakon utakmice u zoni stadiona, kao i na području grada, bit će pojačana nazočnost policijskih službenika.

Obavještavamo vozače da će na dijelu pristupnih cesta prema stadionu od 15 sati, konkretno pokraj istočne tribine, biti posebna regulacija prometa, a sve kako bi se sportska manifestacija održala bez problema.

Osim navedene utakmice, dana 14. svibnja 2022.g. s početkom u 20 sati u sportskoj dvorani „Baldekin“, odigrat će se malonogometna utakmica između MNK „Šibenik 1983“ i MNK „Torcida“ iz Splita. Temeljem čl. 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima ova PU će vršiti audio –video snimanje javnog skupa. Na navedenoj utakmici i na području grada za vrijeme utakmice također će biti pojačana nazočnost policijskih službenika.

Molimo sve navijače na oba događaja na poštivanje odredbi Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima kao i da poštuju upute organizatora utakmice.