PONOSNI: Najbolja radijska emisija godine ‘Želina vesela lista’!

0
Foto: HRT/Radio Dalmacija

Večernjakovu ružu za najbolju radijsku emisiju osvojila je Želina vesela lista Radija Dalmacije. Nominirani su bili još Soundset skener, Poligraf, Bullhit te Tri u jedan.

“Ovo je ludilo, ako nije neka greška! Hvala svima bivšima i sadašnjima s Radio Dalmacije i onima koji su nam omogućili da govorimo ono što mislimo. I drugi su mogli osvojiti, ali bolje je ovako. Radio je ljubav, a divno je živjeti od ljubavi” rekao je Željko Maretić.

U kategoriji radijska osoba godine bila je nominirana i naša Edita Lučić Jelić. Iako je nije osvojila – mi smo na nju itekako ponosni!

U kategoriji za najbolje novo lice godine Večernjakovu ružu je osvojila Mia Negovetić. Nominirani su još bili Mia Anočić Valentić, Jan Begović, Helena Beljan i pjevačica Luce.13-godišnja Mia rasplakala se kada je došla po svoju nagradu i priznala kako nije ni znala da može biti nominirana te se zahvalila svima na nagradi.

Večernjakovu ružu za najbolje TV glumačko ostvarenje godine osvojio je Goran Navojec. Nominirani su bili Sara Stanić, Slavko Sobin, Nataša Janjić i Judita Franković. Nagradu je umjesto Gorana preuzeo njegov kolega iz serije, mlađahni Jan Begović koji je ispričao Gorana što nije došao na dodjelu jer je zauzet snimanjem novog filma.

Večernjakovu ružu za TV lice godine osvojio je Zoran Šprajc.