Posebni koncert na posebnom mjestu!

0
Foto: pixabay.com

Glazbena mladež Split poziva vas na posebni koncert posebnog mladog umjetnika na posebnom mjestu koji se održava u sklopu 9. Ciklusa koncerata mladih glazbenika mo. Vinko Lesić.

Koncert će se održati u četvrtak 20. 2. 2020. u 18 sati u prekrasnom prostoru Glazbenog salona Editio Principes (Krešimirova 3, Split). Nastupa mladi splitski gitarist, dobitnik brojnih nagrada i priznanja Natan Zlodre.

Na programu su djela: Domenica Scarlattia, Manuele Poncea, Alexandra Tansmana, Astora Piazzolle, Stjepana Šuleka i Joaquína Turine.

Ciklus koncerata (pokrenut 2012.) zamišljen je kao platforma putem koje se mladi glazbenici mogu predstaviti pred splitskom koncertnom publikom. Ciklus je postepeno prerastao u koncertnu sezonu koju u devetom izdanju građanima Splita i njihovim gostima daruje Glazbena mladež Split uz partnerstvo Muzeja grada Splita i Glazbenog salona Editio Princeps. Program se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske te uz strukturnu podršku Grada Splita i u suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita i Hrvatskim narodnim kazalištem u Splitu.

Na sve koncerte ulaz je besplatan!