Posjetite novi Tommy hipermarket u Jezerima na otoku Murteru

0
Foto: PR

Kao vodeći dalmatinski trgovački lanac, iz Tommya najavljuju daljnju ekspanziju prodajne mreže u Šibensko-kninskoj županiji. U četvrtak 19. srpnja 2018. otvaraju za kupce novi Tommy hipermarket u Jezerima na otoku Murteru.

Hipermarket Tommy Jezera, na adresi Donji put 2 a, opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine. Kupci će moći koristiti i „express“ blagajne, te će biti omogućen tehnološki inovativan otkup ambalaže na prodajnom mjestu.

Investicija u ovaj novi hipermarket je vrijedna preko 25 milijuna kuna, što je vrlo značajno ulaganje na ovom području. Površina korisnog prostora je preko 2.000 metara četvornih, sa 100 parkirnih mjesta za potrošače, a važno je napomenuti da je uposleno novih 40 zaposlenika kojima Tommy nudi vrlo stimulativne radne uvjete i visoke radne standarde.

Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno žele istaknuti odjele svježeg mesa-mesnice, ribarnice, svježeg voća i povrća, odjel gastronomije, delikatesa, te pekarsko-slastičarskih proizvoda „Bobis“.

Na dan otvorenja, osim posebnih akcijskih ponuda, za sve posjetitelje i kupce bit će organiziran prigodan program, uz niz degustacija i promocija. Prigodom otvorenja, Tommy će u suradnji s lokanom samoupravom, donirati i novčana sredstva KUD Koledišće Jezera i MNK Jezera, kako bi i na taj način potpomogli kulturne i sportske aktivnosti lokalne zajednice.

Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude. Hipermarket Tommy Jezera biti će 4. hipermarket i 15. poslovnica u Šibensko-kninskoj županiji, te 202 prodajno mjesto Tommy-ja u Hrvatskoj.