Posljednja dva dana Torcida kupa 22. i 23. kolovoza

0

Organizatori malonogometnog turnira objavili su moguće datume održavanja zadnja dva dana Torcida kupa. Njihovu objavu na facebooku donosimo u cjelosti:

Draga publiko, igrači i zainteresirana javnosti,

nakon niza razrađenih varijanti, a kao što smo i najavili 3.8., pa ponovno objavili 5.8., donijeli smo odluku vezanu za organizaciju posljednja 2 dana 26. Torcida kupa.

Plan za ovogodišnji Kup, koji je zasada ispunio očekivanja velike većine svih aktera, čemu svakodnevno svjedočimo nizom odobravajućih poruka i pohvala kako usmenih tako i pismenih, je da se odigra 22. i 23. 8. ako vremenski uvjeti dopuste budući da pojedine dugoročne vremenske prognoze i ne daju neke baš jako ohrabrujuće vijesti. Svjesni nezgodne situacije (vezane za Kup), a slijedom već navedenog razloga o odgodama (gostovanja u Europi), nadamo se Vašem razumijevanju uz želju da onaj šušur iz Vukovarske bude uvertira pred uzvrat s Villarrealom.

Do tad svi dobro stojte u zdravlju i veselju. Pratimo Hajduka sad u subotu u Zagrebu, pa u Valenciji (ne bojte se, nije greška) i nakon toga protiv Lokomotive na našem Poljudu jer OPSJEDNUTI SMO TOTALNO!!!