Posljednjih 2000 kuna bona u Studencu otišlo je u Split Josipu Milošu: mama će znati na što potrošiti

0

U deset dana podijelili smo 20.000 kuna bona u Studencu i igra je gotova, a posljednji dobitnik je 23-godišnji Splićanin, student upravnog prava, Josip Miloš. Pogodio je Dalmatinski mix, u koji smo u tri sekunde stavili Milu Hrnića i njegovu pjesmu “Dalmacijo ljubav si vječna”, Đavole “Ivona” i Tomislava Bralića s pjesmom “Karta ljubavi”.

Zahvaljujem se Radio Dalmaciji i Studencu na ovoj zanimljivoj nagradnoj igri.

Kako Josip kaže kupit će sve i svašta, a bon će dati mami, koja već ima napisan spisak za spizu.

Pomogle su mu i naše upute s Instagrama.

Jučer sam s prijateljima preslušao na vašem Instagramu mix i odmah smo shvatili o kojim je pjesmama riječ.

Hvala svima koji su igrali, a oni koji nisu neka ne brinu jer bit će još nagradnih igara za vas na Radio Dalmaciji. Slušajte nas!

Gdje god da krenete po Dalmaciji, Studenac je u svakom gradu, svakom malom mjestu duž obale i na svakom otoku, a ima ga i u skrovitim uvalama (Mljet, Lastovo…) i na atraktivnim pozicijama na rivama – Trogirska riva, Viška riva…

Studenac marketi u Splitu postoje na tri lokacije, a to su Tolstojeva ulica, Split 3 i na Plokitama u Vinkovačkoj ulici. U tim marketima vas čekaju svakodnevno svježe marende (riblje i mesne), svježe voće i povrće, Na Splitu 3 Studenac ima i mesnicu Vitić sa odličnom ponudom mesa. Ukoliko odete na otok, na Hvaru vas čeka Local market na Hvarskoj pjaci, a uskoro i na rivi u Komiži. Friška spiza, domaći proizvodi, voće i povrće sa domaćih OPG imanja – sve to nać ćete u Studencu.