Povremeno zaustavljanje prometa u zoni čvorova Ravča i Vrgorac na A1

0
Foto: pixabay.com

Zbog izvođenja radova izvanrednog održavanja, vezanih za novi Prometno-informacijski sustav na dionici autoceste A1, između čvora Ravča i čvora Vrgorac, Hrvatske autoceste neće preusmjeravati promet na obilazni pravac nego će se vršiti višekratna privremena zaustavljanja prometa u zoni čvora Ravča i čvora Vrgorac.

Privremeno kratkotrajno zaustavljanje prometa izvodit će se u noćnim satima na način da će promet biti privremeno zaustavljen 45 minuta, a propuštat će zadnjih 15 minuta u punom satu, u terminima kako slijedi:
– od 20.06. od 22:00 sata do 21.06. do 05:00 sati
– od 23.06. od 22:00 sata do 24.06. do 05:00 sati.

Mole se svi korisnici da prije putovanja provjere stanje na cestama na prometnom servisu HAK-a https://www.hak.hr/info/stanje-na-cestama/ ili našoj web stranici www.hac.hr.

U slučaju izvanrednih situacija u prometu korisnike ćemo obavijestiti putem prometnog servisa HAK-a i radio postaja, stoga je važno uključiti radioprijamnik u sustav informiranja o stanju u prometu (RDS).

Važno je pratiti prometnu signalizaciju i poruke na info-displejima o uvjetima na cesti te prilagoditi vožnju stanju u prometu.