Pravila igre imaju novu pjesmu i spot ‘Još si sve u meni’

0
Foto: PR

‘Još si sve u meni’ nova je pjesma Pravila igre. Oni su mladi, zgodni, talentirani i vrijedni. Trenutno su najomiljeniji i najpopularniji mladi pop bend u Hrvatskoj, a njihovi singlovi redovito su u top40 pjesama radijskog emitiranja. Oni su Pravila igre i donose vam romantičnu jesenju baladu „Još si sve u meni“!

Za ovu snažnu i osjećajnu pjesmu prožetu vrtlogom emocija, snimljen je i spot u predivnom ambijentu uz rijeku Kupu u Ozlju pod redateljskom palicom Darka Drinovca. Glavna akterica u spotu je predivna Sara Sečan te poznate hrvatske YouTuberice Lorin Nukić, Veronika Rosandić i Anđela Šimunović.

Pjesma ‘Još si sve u meni’ četvrti je službeni singl s aktualnog albuma „Kako nam stvari stoje“ koji su dečki objavili u lipnju ove godine. “Sretni smo, presretni. Netom prije ljeta izašao je naš drugi album “Kako nam stvari stoje”. Svirali smo cijelo ljeto, diljem zemlje. Super je čuti da publika na koncertima pjeva naše stare i nove pjesme. Jedva čekamo čuti kako pjevaju “Još si sve u meni” – kaže nam pjevač Ivan.