Pravila Igre nastavljaju rušiti rekorde!

0

Iz dana u dan Pravila Igre na najbolje moguće načine opravdavaju atribute koje im daju sve brojniji fanovi ali i glazbena struka.

Njih singl prvijenac „Nebo na mojoj strani“ sa kojim su napravili pravu pomutnju u radijskom i televizijskom eteru na youtubeu ima više od milijun i pol pregleda. Istodobno je drugi singl „Lijek za besane noći“ stigao do više od pola milijuna pregleda.

Pravila Igre

Nadarena ekipa iz Pravila Igre, kako sami priznaju, presretni su i zadovoljni ovakvim razvojem događaja. Sve što se događa oko banda je prekrasno. Nismo ni sigurni je li nekom debitantu pošlo za rukom u sedam mjeseci dostići milijun i pol youtube pregleda za singl prvijenac. To nam je vjetar u leđa da svaka nova pjesma i spot bude što bolje i kvalitetnija. Zanimljivo je kako nas ljudi prepoznaju baš po pjesmi ‘Nebo na mojoj strani’, čak ne ni po nazivu banda. To je još jedan dokaz kako smo skupa s Mirom Buljanom koji je zaslužan za tekst, glazbu i aranžam, pogodili sa debitantskim singlom, zaključuju dečki iz Pravila Igre. Aktualni singl Pravila Igre „Kamen na duši“, kojeg također autorski potpisuju Sonja i Miro Buljan, na najboljem je putu da sruši rekorde prva dva singla, što pokazuju i mjesta na svim top listama. Kada svemu dodamo kako se sva tri dosadašnja singla Pravila Igre u izdanju Hit Recordsa još uvijek nalaze na službenoj nacionalnoj listi radijskih singlova HR top 40, jasno je kako ovakav glazbeni uspjeh ove mlade i zavodljive petorke nije slučajan. Tako aktualni singl Pravila Igre „Kamen na duši“ zauzima 3. mjesto HR top 40, ljetni hit „Lijek za besane noći“ nalazi na 21., dok je njihov debitantski singl „Nebo na mojoj strani“ zauzima 26. poziciju.