Predstava Spring-Time Studentskog teatra Lero u Lazaretima

0
Foto: PR

Studentski teatar Lero prikazat će predstavu Spring-Time u režiji Davora Mojaša na svojoj sceni u Lazaretima u četvrtak, 25. lipnja 2020. u 21 sat.

Nakon premijere 9. lipnja, ovo je nova repriza predstave Studentskog teatra Lero koji je ove sezone, do sada, premijerno na svojoj sceni ostvario već dvije premijere i odigrao tri svoje novije produkcije: Captum fuit, Libro sv. Vlaha, Sub rosa, Bajke i Snubljene.

Spring-Time je novi Lerov premijerni naslov koji je kazališni dio participativne izložbe Sakupljač Dubrovnik koja se realizira u sklopu projekta Mjesto zajednice – razvoj društveno-kulturnog centra Lazareti, a provode ga Art radionica Lazareti, Udruga Deša, Studentski teatar Lero, Dubrovačke ljetne igre i Grad Dubrovnik. Ovom predstavom Lero želi još jednom otvoriti dubrovačke skrivene i javne spomenare i progovoriti o Gradu jučer i danas, sabirući baštinsku i spomenarsku građu i inserte fonoarhivskih tragova koji u poetskom Lerovom teatarskom zagovoru nude nove stranice albuma u koje je upisan Spring-Time ovog dubrovačkog proljeća.

U predstavi igraju: Jasna Held, Ksenija Medović, Zvončica Šimić, Ana Petrović, Rela Petric, Melko Dragojević, Katarina Ruščić.