Predstavljen Bruno Akrapović

0
Foto: Radio Dalmacija

U Parku mladeži je i službeno predstavljen novi trener Bruno Akrapović.

Nakon odlaska Vjekoslava Lokice i ne dolaska Elvisa Scorie, Akrapović će pokušati ostvariti jedan jedini cilj, a to je ostanak u ligi. Težak posao u svakom slučaju.

“Drago mi je da mi što mi je ukazana prilika da vodim prvoligaški klub. Imao sam pet minuta vremena da razmislim kad sam dobio poziv iz Splita i odlučio sam doći. Zahvaljujem se supruzi Ivani koja mi je na neki način dopustila da prihvatim ovaj posao. Bio sam dugo odsutan, zadnje vrijeme u Makedoniji i nije jednostavno, imamo malog sina. S puno entuzijazma sam došao ovdje i želim napraviti rezultat. Dočekala me spremna momčad, radna i mislim da momci imaju dovoljno kvalitete da ostanu u ligi. Zapravo sam uvjeren da ćemo ostati u društvu najboljih”, kazao je Bruno Akrapović, koji će debi na klupi “Crvenih” imati u nedjelju u 17.00 sati protiv gradskog rivala Hajduka.

“To biti specijalna utakmica, svi će željeti vidjeti dobar nogomet. I ja se želim nadigravati, mi ćemo ići na pobjedu, samo to nas drži na životu. Međutim, moramo vidjeti koliko je to moguće. Nećemo igrati harakiri. Nije to utakmica kao svaka druga”, zaključio je Akrapović.

Bruno Akrapoović je u rođen u Zenici 1967. godine i kao igrač je bio reprezentativac Bosne i Hercegovine. Između osalih nosio je i dres Wolfsburga, Mainza, Energie Cottbusa… Kao trener bio je pomoćnik u ruskom Saturnu, samostalno je vodio Mosor, Val, Solin, Neretvu, College Europa na Gibraltaru, te makedonsku Škendiju.