Predstavljene pjesme za travanj za Cesaricu

0

Publika će tijekom sljedeća dva tjedna moći glasovati za Petra Grašu i pjesmu “Ako te pitaju”, pjesmu “Maksimalno” koju izvodi Jole, Ninu Badrić s pjesmom “Mijenja se vrijeme”, Antonelu Doko i pjesmu “O čemu pričamo” te Domenicu s pjesmom “Vidi se iz aviona”.

Cesarica je nagrada publike za hit godine. Za mjesec travanj u konkurenciji su bile pjesme zadnjeg kvartala 2017. godine te se ovime obuhvatila cijela prošla godina, a od sljedećeg mjeseca će u izbor uključiti i aktualne pjesme iz 2018. godine.

Svaki mjesec, ona pjesma koja među 5 predloženih hitova osvoji najveći broj glasova publike, bit će nominirana za Cesaricu i ulazi u drugi krug glasovanja koji će se održati u prosincu. Publika će između nominiranih pjesama birati hit godine koji će osvojiti glavnu nagradu – Cesaricu.

Nakon završenog glasovanja za pjesme predložene u mjesecu ožujku, zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Ako voliš ovu ženu“ koju izvode Željko Bebek i Oliver Dragojević, autorskog dvojca Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.