Prekrasna rock balada Parnog Valjka ‘Za malo nježnosti’ dobila odličan spot!

0
Foto: PR

Parni Valjak, najbolji rock bend na ovim prostorima, koji je nedavno objavio prekrasnu rock baladu “Za malo nježnosti”, snimio je i spot u režiji poznatog redatelja Darka Drinovca.

Redatelj je u spotu uspio dočarati atmosferu ove generacijske pjesme izmjenjujući kadrove hotelske sobe snimljene Husovim mobitelom na posljednjoj turneji benda, s kadrovima Parnog valjka i mladog benda koji utjelovljuje sreću, bezbrižnost i neopterećenost.

Spot je jučer premijerno predstavljen u dvorani Muller zagrebačkog Kina Europe, a osim samog spota, bend je najavio i koncert u pulskoj Areni 12. kolovoza kao veliko finale 40. obljetnice benda koja je započela prošle godine u Hrvatskoj i regiji.

Jako smo sretni i ponosni što ćemo nastupiti u pulskoj Areni u kojoj ćemo se predstaviti u akustičnom i u električnom izdanju, rekao je Hus.

Osim toga bend se osvrnuo i na koncert The Ultimate Collection – Live koji će se održati u četvrtak, 19.5. u Tvornici kulture, a na kojem će uz Parni valjak nastupiti i Yu grupa, Neno Belan & Fiumens i Opća Opasnost.

Velika nam je čast opet nastupati s bendom Yu grupa s kojima smo kao mladi bend nastupali na 5. godišnjicu njihovog djelovanja. Svi ovi bendovi napravit će sjajnu atmosferu na koncertu “The Ultimate Collection – Live’, zaključio je Hus.