Pričaj mi Dalmaciju: Klapa Cambi i Zorica Kondža na Šalati!

0

Svega tjedan dana prije kalendarskog početka ljeta, dogodit će se koncert koji će Zagrebu donijeti sve ono što obilježava ljeto – zvuk mora, „miris“ sunca, i pjesme pod zvijezdama.

U srijedu, 14. lipnja, priču o Dalmaciji , jer kako pjesma kaže – pričaj mi Dalmaciju od srca ka čovik dok svića još gori  da se život u njoj vidi,  pod zvjezdanim nebom zagrebačke Šalate, ispričati će vam klapa Cambi iz Splita i njihova gošća Zorica Kondža! Bit će to jedinstven spoj glazbenih legendi koji će donijeti dašak mora u centar Zagreba.

Šalatom će 14. lipnja odzvanjati pjesme poput „Ispod sunca zlatnoga“, „Ultima partenca“, „Zapuvala je bura“, „Vilo moja“, „Svjetla daljine“, „Zar je voljeti grijeh“, „Ima jedan svijet“, „Konobo moja“, „Cvijet čežnje“, „Projdi vilo“..te mnoge druge bezvremenske, popularne i tradicionalne pjesme koje „diraju dušu“ i pomiču svjetove.

Klapa Cambi iz Splita jedno je od najpoznatijih imena u svijetu klapske glazbe. Njihov dugogodišnji kvalitetni rad, nebrojeni nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu, brojne osvojene nagrade te nedavni  rasprodani koncerti na Gripama, Tvrđavi sv. Mihovila, te u Opatiji, najbolje govore o zavidnoj razini klapske izvedbe i odličnom prijemu kod publike.

Zorica Kondža jedna je od legendi hrvatske glazbene scene, splitska diva jedinstvenog glasa, zbog kojeg je dobila nadimak „The Voice“, a koja je nedavno proslavila 30 godina glazbene karijere.

Svojom kvalitetom izvedbe i šarmom klapa Cambi i Zorica Kondža priuštiti će publici na Šalati koncert koji se pamti!

Ulaznice za koncert  su u prodaji po cijeni  od 100 kuna za parter, 130 kuna za tribine te ograničen broj VIP ulaznica po cijeni od 250 kn.
Prodajna mjesta: Eventim (www.eventim.hr) i Entrio (www.entrio.hr)