Prijave za Torcida kup još samo danas i sutra

0

Četvrtak i petak posljednji su dani zaprimanja prijava za 24. malonogometni Torcida kup koji će na igralištu RK Split u Vukovarskoj ulici početi 4. srpnja. Do sada se prijavilo 60 momčadi – 43 u konkurenciji mladih i 17 u kategoriji veterana.

To je uobičajena brojka. Za usporedbu, lani smo dva dana prije zaključenja prijava imali 70 ekipa, a na kraju 130. Prije dvije godine smo posljednja dva dana prijava dočekali s 50 momčadi, a na kraju ih je bilo 150. Opet očekujeme brojku između 120 i 150 momčadi na Torcida kupu. Prijave se primaju na broj 097 689 1950. Apeliramo na sve koji se još nisu prijavili, molimo ih da to učine na vrijeme, da ne čekaju zadnjih sat-dva. Kad je velika navala uvijek se može potkrasti poneka greška, a to nam nikako ne bi bilo drago, rekao je za Radio Dalmaciju voditelj natjecanja Josip Radić.

Dok turnir ne krene favorita nema. Istina, lanjski pobjednik Biberon dolazi u još jačem sastavu, pojačan Perišićem i Pavićem. Jedan od glavnih rivala bit će mu Torcida Istok, pobjednik iz 2015., koja je pak potpuno promijenila svoju postavu, uglavnom će nastupiti s igračima novog prvoligaša Universitasa. Bit će živo, dodao je Radić.

Igralište u Vukovarskoj će biti spremno, već dvadeset dana momci iz Torcide ne izlaze s terena. Glancaju, uređuju, pripremaju potpuno nove svlačionice, sve ide svojim tijekom. Upravo traju pituravanja, uređenje okoliša, dosta ljudi je angažirano kako bi 24. izdanje Torcida kupa bilo najljepše i najbolje do sada, zaključio je Radić.