Priključi se akciji „I bilo srce je član Hajduka“!

0
Foto: Naš Hajduk

Humanitarni klub navijača “Bilo srce” i udruga Naš Hajduk pokrenuli su akciju pod sloganom “I bilo srce je član Hajduka”. Cilj akcije je prikupiti sredstva za učlanjivanje štićenika doma Maestral i udruge Srce u HNK Hajduk Split.

 Akcija se provodi u sklopu EU projekta “Hajdučkom suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja”, u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Splitu, a projekt je u potpunosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Želja je učlaniti štićenike do Hajdukovog rođendana te im tako omogućiti da postanu dio hajdučke obitelji, objasnili su organizatori.

Ako želite sudjelovati u akciji, to možete učiniti na na nekoliko načina:

• uplatom na članski račun HNK Hajduk Split (s opisom plaćanja Bilo srce) ili skeniranjem barkoda (HR8724070001500328042)

Model plaćanja je HR00, a u poziv na broj primatelja možete upisati datum (npr. 29012019)

• putem deviznog članskog računa HNK Hajduk Split (s opisom plaćanja Bilo srce) HR0824070001100578690 SWIFT: OTPVHR2X

• direktno u Odjelu za članstvo na Poljudu, radnim danom od 08:00 – 20:00 sati

• na terenskim akcijama učlanjivanjima gdje će biti prisutni djelatnici Odjela za članstvo

Svi donatori koji se uključe u akciju u Odjelu za članstvo će kao prigodnu zahvalu dobiti narukvicu Bilo srce.

Humanitarni klub navijača Hajduka “Bilo Srce” je osnovan s ciljem pružanja pomoći i financijske potpore nezbrinutoj djeci, mladima, siromašnima, socijalno ugroženima i stradalnicima Domovinskog rata, kao i ostaloj djeci i mladeži s posebnim potrebama. Također, cilj je promicanje interesa i razvitka vrijednosti HNK Hajduk Split I KN Torcida Split.

Do sada je organizirano više desetaka akcija među kojima se ističu “Ako si tužan i nemo’š na Poljud doć” te stipendiranje navijača Hajduka.