Prikupljaju se donacije za Šibenčanku Dolores

0

U tijeku je akcija prikupljanja donacija za Šibenčanku Dolores Bura koja je nakon moždanog udara u lošem zdravstvenom stanju smještena u Cvjetni dom.

Trenutno se nalazi na bolničkom liječenju. Rano je ostala bez majke, a prošle godine umro joj je otac. Nema primanja, ostvarila je pravo na očevu mirovinu i morala preuzeti kredit u banci koji mora otplatiti, a cijela mirovina se uplaćuje u Cvjetni dom koji trenutno vodi skrb o njoj.

Svaki drugi dan Dolores je potrebna hemodijaliza u bolnici. Od moždanog joj je oduzeta lijeva strana tijela. U planu je rehabilitacija u nekim od toplica ako zdravstvena situacija bude dozvoljavala.

– Molimo Vas kao prijatelje, poznanike i ljude dobrog srca da pomognemo novčanim prilogom onoliko koliko tko može i želi. Svaki prilog je dobrodošao i pomaže puno. Tako ćemo joj pokazati da nije sama i da prikupi snagu za dalje – poručuju prijatelji.

Ovo je broj tekućeg računa u OTP banci: IBAN HR6524070003238157740. Račun je otvoren na ime Renato Miškić, poziv na broj: 00, opis svrhe: donacije za Dolores Buru i možete upisati svoje ime ako želite.