Proslava Dana grada Trogira i blagdana sv. Ivana Trogirskog

0
Foto: PR

Muzej grada Trogira već tradicionalno je uključen u program proslave Dana grada Trogira i blagdana sv. Ivana Trogirskog. Od predstojećih događanja u okviru Stivanje 2018. izdvojili smo ona koja će se održati u Muzeju grada Trogira i Galeriji Cate Dujšin Ribar.

U Muzeju grada Trogira do petka, 9. studenog možete razgledati izložbu “I tako je počelo…” postavljenu u povodu 60 godina igranja ženskog rukometa u Trogiru.

Nakon ove, obljetničke izložbe, na istom mjestu – u atriju Muzeja grada Trogira – od 12. do 16. studenog bit će postavljena tradicionalna izložba Dječjih vrtića Trogir “Sretan rođendan dragi moj grade”. Svečano otvaranje izložbe održat će se u ponedjeljak, 12. studenog 2018. u 17:00 sati.

Galerija Cate Dujšin Ribar, nakon što je u ponedjeljak ugostila okrugli stol “Graditeljski opus trogirskog arhitekta Josipa Slade – Šilovića u Crnoj Gori”, u petak, 9. studenog 2018. u 19:00 sati ugostit će “Koncert za Dan grada” na kojemu će nastupiti polaznici glazbene radionice profesora Ratka Bartulovića.