Prvi rođendan Fun parka Biograd u znaku Vatrenih! Veliki vatromet, predstave, igre i partiji na „neopisivoj“ prvoj rođendanskoj proslavi!

0

Mnogi gradovi širom zemlje odavali su priznanje fantastičnom uspjehu naše reprezentacije raznim dočecima, proslavama i posvetama, pa će tako i poznati Fun park Biograd proslaviti svoj prvi rođendan u znaku Vatrenih“u petak 3. kolovoza!

Poseban gost na zabavnom spektaklu bit će i navijački bend Zaprešić Boys koji će otpjevati uživo svoje hit pjesme sa svjetskog nogometnog prvenstva, a uz mnogobrojne zabavne sadržaje sve posjetitelje čeka i veličanstveni vatromet-onako kako vodeći majstori na ovom području to i rade. Ekipa iz Mirnovca potrudit će se da i nebo oboji vatrenim bojama!

U park će se moći ući besplatno i ako se posjetitelji odluče provozati na bilo kojoj od 26 atrakcija, mogu to ostvariti kupnjom jednokratnih kupona po cijeni od 20 i 30 kn. Na dan rođendana mogu se kupiti i cjelodnevne karte za neograničeno uživanje u atrakcijama.

Cjelodnevni raspored donosimo ovdje:
16:00 PJENA PARTY
17:45 DJEČJA PREDSTAVA
18:30 TRICYCLE COMPANY – AKROBATSKI SHOW
19:30 MAGIC SHOW BY RICO
20:30 KARNEVALSKA UDRUGA BIOGRAD
20:45 ZAPREŠIĆ BOYS (NEOPISIVO)
21:30 REBEL NIGHT BY LUKA @ Pipi Bar
22:00 ORIENTAL SHOW
22:15 VELIKI VATROMET

Inače Fun Park Biograd je ovo godine posjetilo 70,000 posjetitelja. U predsezoni, najviše je bilo domaćih turista iz Zagreba, Rijeke, Splita, Zadra, Šibenika i Splita dok su se brojke presložile s početkom sezone u korist stranih posjetitelja koji redovito čine 70% posjetitelja u parku. Najveću zastupljenost stranih turista čine Slovenci, Nijemci, Austrijanci, Poljaci i Česi. Trebamo istaknuti da su 83 škole i 27 vrtića posjetili park od početka rada parka u 2018.-oj godini. Fun park Biograd redovito posjećuju i mnogi poznati sa svojim obiteljima, a uz obilje raznovrsne ponude za velike i male zasigurno je prava oaza zabave na Jadranu.

Za njega se pročulo već i van granica. Naime, najpopularnija malezijska televizijska postaja odabrala je Fun Park Biograd za snimanje svoje emisije Projekt Fun Park.
U Fun Parku Biograd ove godine dodane su dvije nove atrakcije XD Dark Ride i Kuća Straha. XD Dark Ride je svjetska hit virtualna vožnja gdje se laserskim pucaljkama pokušava prikupiti što više bodova kroz priču o gusarima, kaubojima ili svemircima i u koju je uloženo 300.000 eura za izgradnju. Kuća Straha je tehnološko remek-djelo autora Seana Keohanea koja uključuje animatroniku iz filmova američke filmske produkcije. Prvi rođendan Fun Parka Biograd možda je najbolje vrijeme za posjetu ove godine zbog posebno organiziranog zabavnog programa.

U 20:45 sati, navijački bend Zaprešić Boys izvesti će repertoar svojih navijačkih pjesama „Neopisivo“, “Igraj moja Hrvatska”, “U porazu i pobjedi” i druge pjesme, a cijeli program bit će začinjen cocktail partijem na Pipi baru te vatrometom na kraju večeri. Organizatori su najavili još neka iznenađenja, a na vama je da uz lude vožnje i dobru zabavu kao na svakom pravom rođendanu i sami budete ugodno iznenađeni.
Zabavni rođendan u srcu sezone zasigurno će privući sve one željne dobre zabave i ludih vožnji, a uz vatreni nastup Zaprešić Boysa i vatromet, Fun park Biograd napravit će neopisiv ugođaj, kojega ovog ljeta ne smijete propustiti.
Radno vrijeme parka je od 15 do 23 sata.