Radio Dalmacija upisala se u povijest Hajduka

0
Foto: Hajduk

Po prvi put u povijesti pioniri Hajduka dobili su svog pratitelja, sponzora, nas – Radio Dalmaciju. Riječ je o mladoj i perspektivnoj momčadi koja postiže odlične rezultate ove sezone i još uvijek ne zna za poraz. U momčadi su iznimno talentirani igrači koji će u budućnosti, uvjereni smo, nositi igru prve momčadi.

Na dvadeseti rođendan Radio Dalmacije, ugovor su u prostorijama kluba potpisali direktor marketinga Hajduka Aljoša Bašić i u ime Radio Dalmacije Joško Bonaći.

„U ime cijelog kluba, najprije želim čestitati Radio Dalmaciji 20. rođendan. Danas pišemo novu crticu u povijesti kluba. Naši pioniri na prsima će imati svog sponzora, a to je Radio Dalmacija. Naš partner je odlučio uložiti u budućnost Hajduka. Hvala vam što širimo suradnju i što ste nas prepoznali“ – kazao je Bašić.

„Lijepo je biti prepoznat u svom gradu i od jednog ovakvog medija kakav je Radio Dalmacija. To je znak i naše kvalitete“ kazao je na konferenciji za novinare trener pionira, Krešimir Režić.

Iznimna nam je čast što smo dio Hajdukove obitelji. Posebno nam je drago što se ovo događa baš na današnji dan. Na dan kada najslušanija radio postaja u Dalmaciji slavi svoj dvadeseti rođendan. Pioniri nižu uspjeh za uspjehom, a najbolji idu uz najbolje.

Ono što je sigurno – Radio Dalmacija uvijek je bila, i bit će uz svoga Hajduka!