Ranko Ostojić predsjednik županijskog SDP-a

0

Saborski zastupnik Ranko Ostojić izabran je za predsjednika SDP-a Splitsko-dalmatinske županije. Na izborima je dobio više glasova od županijskog vijećnika Danijela Kukoča.

Ima nade za SDP. Neće biti nikakvih proslava jer je ovo vrlo ozbiljna situacija. Moramo odmah početi dogovarati daljnje korake da popravimo našu poziciju koju imamo kao SDP. Obećavam da se u ovakvoj situaciji nećemo nikada naći, odnosno dok ja budem predsjednik pobrinut ćemo se da svi budu informirani, da svak dobije priliku iskoristiti svoje pravo na izbor. Da vratimo nazad članove i njihovo povjerenje, siguran sam da predstoji samo zajednička budućnost, poručio je Ostojić.

Onima koji su iz Zagreba navijali za drugačije rezultate poručujem: Nećete s Dalmacijom tek tako lako proći! Ovo je regija u kojoj itekako brinemo za slobodu, za pravo na svoje mišljenje. Siguran sam da će se one tradicije koje u SDP-u postoje braniti ovdje. Na njima će biti da svoje kalkulacije ostave za Zagreb i za svoje računice, a ne da to realiziraju ovdje u Splitu, zaključio je Ostojić.