Raspisan Natječaj za stipendiranje uspješnih učenika i studenata

0

Splitski srednjoškolci i redovni studenti osobitog uspjeha u školovanju i studiranju imaju priliku postati stipendisti Grada Splita.

Raspisan je Natječaj za stipendiranje učenika i studenata te za naknadu dijela troškova školarine studentima poslijediplomskih studija u školskoj godini 2020./2021. Mjesečni iznos za srednjoškolce iznosi 600 kuna. Za studente koji se školuju na visokim splitskim učilištima, kao i za studente koji se školuju izvan Splita, a te studijske grupe postoje i u Splitu, iznos stipendije je 800 kuna. Za one studente koji se školuju na visokim učilištima izvan Splita u Republici Hrvatskoj i izvan Republike Hrvatske mjesečna stipendija je 1.000 kuna, dok za studente poslijediplomskog studija iznos naknade dijela troškova školarine iznosi 7.000 kuna. U fokusu zanimanja od interesa za Grad Split u ovoj akademskoj godini ubrajaju se doktori medicine, magistri farmacije, medicinske biokemije i laboratorijske medicine, socijalnog rada, logopedije, edukacijske rehabilitacije, psihologije, inženjeri računarstva i elektrotehnike, magistri fizike i informatike.

Svi detalji raspisanog Natječaja, koji traje do 27. studenog za učenike i studente, a do 13. prosinca za poslijediplomce, nalaze se na web stranici Grada Splita. https://cutt.ly/Rg0dQQ7