Reprezentacija u Sv. Martinu na Muri

0
Foto: Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Hrvatski nogometaši će se do petka 27. svibnja u Sv. Martinu na Muri pripremati za nastup na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Hrvatski reprezentativci superlativima su se izrazili o gostoprimstvu domaćina nakon poslijepodnevnog treninga održanog na igralištu lokalnog ligaša NK Poleta.

Vjerujem da bi nas ovakav ugođaj dočekao u svim dijelovima Hrvatske, ovo nije vrijeme za podjele, rekao je napadač Malage Duje Čop te dodao:

Ne znam tko će otpasti, ne zamaram se time. Ja samo želim nastaviti ono što sam radio ove sezone. Hrvatska je odlično pokrivena na svim pozicijama i to nas sve čini još boljima. Želimo se dokazati i zauzeti svoje pozicije. Naravno da se nadam minutaži te da ću biti dio momčadi, ali to je izbornikova odluka. Svaki nam je trening prilika da se nametnemo, istaknuo je 26-godišnji napadač.

Podsjetimo, Hrvatska će na europskoj smotri snage odmjeriti s Turskom, Češkom i Španjolskom u Skupini D.

U nedjelju se reprezentaciji priključio i 19-godišnji stoper austrijskog Red Bull Salzburga Duje Ćaleta-Car, a od ponedjeljka će u Svetom Martinu biti i Vedran Ćorluka pa će Ante Čačić na okupu imati gotovo kompletnu obrambenu liniju.

Nedostajat će Darijo Srna , Ivan Rakitić i Mario Mandžukić, koji će se  priključiti na drugom dijelu priprema u Rovinju, od 29. svibnja.

Posljednji će u kamp stići dvojica finalista Lige prvaka, Luka Modrić i Mateo Kovačić, koji će u Hrvatsku stići 2. lipnja.