Robbie Williams i John Legend u novim spotovima o ljubavi!

0

Ljubav, djeca, život, glavne su teme koje su u novim pjesmama i spotovima preokupirale slavne pjevače Johna Legenda i Robbieja Williamsa.

John Legend je spot snimao diljem svijeta. U izbjegličkom kampu u Sjevernom Iraku, noćnom klubu u Orlandu, u Dominikanskoj Republici i  u Sjevernoj Dakoti (Standing Rock Reservation).

“Love My Life” su napisali Robbie Williams i Johnny McDaid (Snow Patrol) te Gary Go. Pjesma je posvećena djeci Robbieja Williamsa, a opisuje njegove nade i ambicije vezane uz njih.

I might not be there for all your battles, but you’ll win them eventually. I pray that I’m giving you all that matters so one day you’ll say to me… I love my life, I am powerful, I am beautiful, I am free …

Svi se nadamo da ćemo pripremiti djecu za svijet, da  kada dođu tamo imaju sve što im je potrebno da se s njime nose, rekao je Robbie.

Spotove pogledajte na linkovima:

Robbie Williams:

John Legend:

Uz novi spot, John Legend je objavio i dirljivu poruku na svojem Instagramu. Izrazio je nezadovoljstvo rezultatom američkih izbora, poručio kako nisu razmišljali o izborima u trenutku kada su odlučivali o objavi spota. Zaključio je da u ovo vrijeme nesigurnost i konflikata trebamo više ljubavi, posebno prema marginaliziranim skupinama ljudi, odbačenima i zapostavljenima. Također je poručio da ne gubi nadu i da mu je obitelj dan ispunila ljubavlju unatoč lošim vijestima. Pozvao je ljude da koriste #lovemenow i pošalju fotografiju s nekim do koga im je stalo.