ROĐENDANSKI TJEDAN RADIO DALMACIJE: Ukupno 10.000 kuna za shopping u Jokera!

0
Foto: Radio Dalmacija

Rođendani su uvik razlog za dobru feštu! Još kad ona potraje danima, nema dalje… 24 sata u danu smo zajedno, a bome u ovu subotu punimo i 24 godine zajedno. I hvala vam na tome. Bez vas – ništa ne bi imalo smisla. Zato smo odlučili da cijeli ovaj tjedan bude u znaku rođendana.

Svaki dan, od ponedjeljka do petka imaš priliku maznit 1000 kuna bona za shopping u Jokera.

Ako bi ti dobro lega jedan shopping, prijavi se  odmah. Šalji SMS za 3.72 (PDV uključen u cijenu) na 616263 uz ključnu riječ RADIO. Ne zaboravi napisati svoje ime i prezime. Samo tako možeš biti jedan od dvojice sretnika koji ulaze s nama u eter.

A tek je u eteru fešta. Pripremili smo za tebe i tvog suparnika po 7 rođendanskih pitanja na koja odgovarate sa „DA” ili „NE”. Jednostavno! Onaj ko u nizu ima najviše točnih odgovora, svojima doma će reć da je Djedica uranija i da je vrijeme za 1000 kuna vrijedan shopping u Jokera.

Ako budete izjednačeni, spremno je i eliminacijsko pitanje. Zato – nemoj se sramit i ne čekaj s prijavom. Jesi? I kad vidiš da te zove neki fiksni broj 021 405., javi se. Samo nemoj propustit poziv.

NAPOMENA: Broj prijava neograničen.

Pravilnik pročitajte ovdje Pravilnik_Rođendan Radio Dalmacije