Romantične večeri uz Gorana Karana na Trsatskoj gradini i Roškom slapu

0

Omiljeni hrvatski vagabundo nastupit će u narednih tjedan dana na dvije prekrasne lokacije kao stvorene za uživanje u njegovim ljubavnim baladama.

‘Prozor kraj đardina’, ‘Lipa si, lipa’, ‘Kad zaspu anđeli’,  ‘Ja sam samo vagabundo’ i novije hitove Gorana Karana njegovi fanovi će moći čuti već 26. kolovoza na prelijepom Roškom slapu u Nacionalnom parku Krka u ciklusu ‘Zvuci Krke’.

Kao i uvijek, Karana će pratiti bend Vagabundo, ovog puta u akustičnoj izvedbi. Koncert počinje u 20 sati, a ulaz je slobodan. Ovaj glazbeni događaj neki već nazivaju “koncertom ljeta”  pozivajući se na kvalitetu izvođača i poseban ambijent koji pruža Roški slap.

Dva dana kasnije Karana čeka još jedan veliki koncert na Kvarneru. Riječani će ga ugostiti u srednjovjekovnoj Trsatskoj gradini, idealnom koncertnom prostoru. Koncert počinje u 21.30 sati, a ulaznice su dostupne na portalu Moje Karte.

Za koncert na Trsatskoj gradini Goran će prirediti poluakustični koncert u kojemu će predstaviti svoje najveće hitove, ali i neke svjetske evergreene u zanimljivim izvedbama.