Rukometašice za Croatia Cup

0

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Goran Mrđen objavio je popis od 20 igračica na koje računa za predstojeće susrete HEP Croatia Cupa koji će se od 26. do 28. studenog održati u Umagu.

Na HEP Croatia Cupu uz Hrvatsku će nastupiti Slovačka i Njemačka. Hrvatice će u četvrtak, 26. studenogi grati sa Slovačkom, dok će dan kasnije snage odmjeriti Slovačka i Njemačka. Turnir će u subotu zatvoriti Njemačka i Hrvatska, a svi susreti na rasporedu su u 19 sati.

Izbornik Mrđen za umaški turnir računa na sljedeće igračice: Marta Žderić (Budućnost), Ivana Kapitanović (Podravka), Gabrijela Bešen (Sesvete Agroproteinka), Ekaterina Nemaškalo (Podravka), Paula Posavec (Zrinski), Kristina Plahinek (Zamet), Ana Nikšić (Podravka), Josipa Jerčinović (Zamet), Katarina Ježić (HCM Baia Mare), Andrea Čović (Vardar), Dragica Džono (Podravka), Sonja Bašić (Ipress Center-Vac), Žana Marić (KGHM Metraco Zaglebie Lubin), Lana Franković (Podravka), Ćamila Mičijević (Zamet), Selena Milošević (Podravka),  Dora Krsnik (Podravka), Ivana Dežić (Podravka), Marijeta Vidak (Podravka) i Valentina Blažević (Sesvete) koja je naknadno pozvana umjesto Andree Penezić.

Na popisu pričuvnih igračica našle su se Marina Razum (Lokomotiva), Nikolina Zadravec (Koka), Ana Debelić (Lokomotiva), Dora Kalaus (Lokomotiva) i Ana Jajčević (Umag).