S.A.R.S. Music and beer festival u Sinju

0
Foto: PR

„S.A.R.S. Music and beer festival“ najavio je svoje šesnaesto izdanje, posjetitelji će osim u glazbi tri dana uživati u pivu i hrani.

Sinjski festival alternativne glazbe S.A.R.S. najavio je svoje 16. izdanje koje će se održati od 20. do 22. srpnja u bivšoj vojarni Ivaniša Nelipića u Sinju. Ove godine festival će se odvijati pod imenom „SARS – Music and beer festival“, pa će svi posjetitelji osim u najboljim regionalnim bendovima moći uživati i u najboljim domaćim craft pivama.

Festival je od svog prvog izdanja do danas postao prepoznatljiv i popularan među publikom na području Dalmacije, pa i šire, a zahvaljujući dugogodišnjem kvalitetnom radu mladih volontera iz udruge S.K.U.P. (Sinjski kulturni urbnai pokret) ima dobru reputaciju u glazbenim krugovima u cijeloj regiji, te je interes glazbenika za nastup na SARS-u iz godine u godinu sve veći.

Do sada su na S.A.R.S. festivalu nastupali (između ostalih) : Kultur Shock, Let 3, Rundek Cargo Trio, Pips, Chips & Videoclips, Bad Copy, Kandžija i Gole žene, Kries, Repetitor, Dubioza kolektiv, Dječaci, Kiša metaka, Postolar Tripper, Gužva u 16-tercu, Massimo Savić, T.B.F., S.A.R.S., Kawasaki 3p, Gustafi, Raising Dream, Cold Snap i mnogi drugi bendovi.

Ove godine festival će trajati tri dana. Prva dva dana na prostoru bivše Vojarne Ivaniša Nelipića posjetitelji će uživati u nastupu 8 bendova, dok je posljednji dan rezerviran za promociju craft piva i hrane u suradnji s Craft Beer 2 Go trgovinom iz Zagreba.

Organizatori poručuju kako će prva glazbena imena objaviti uskoro, a u prodaju su preko Entrio sustava puštene prve Early bird karte, pa tako prvih 25 kupaca svoju festivalsku ulaznicu mogu kupiti za samo 55 kuna, stoga požurite i nabavite svoju kartu za festival u kojem ćete sigurno uživati.

Online kupovina ulaznica: https://www.entrio.hr/event/sars-music-and-beer-festival-4872