Šala, la chanson fest po prvi put u HNK Split

0
Foto: PR

Šala, la chanson fest održava se po prvi put 3. ožujka u HNK Split od 20 sati.

Koncept je zamišljen kao večer puna glazbe i humora. Igor Brešan, umjetnički direktor Šala, la chanson festa kaže da se cijeli događaj planira kao dugogodišnji projekt.

 Ova godina je pilot program pa smo išli s poznatim melodijama kao što je „Život je maskenbal”. Od iduće godine želimo tu priredbu napraviti tradicionalnom. Dali smo mali primat domaćim snagama, ljudima koji se bave humorom na pošten i iskren način. Ljudi koji dolaze iz Zagreba prijatelji su cijele ideje. Ne sumnjam da ćemo guštati tu večer.

Nastupit će dvadeset izvođača: Mjesni odbor, Dean Dvornik, Mirko Švenda Žiga, Dušo Mucalo, Mladen Medak Gaga, Hrvoje Hegedušić, Đorđi Peruzović i Ana Opačak, Duško Mucalo, Bobo i Saša Antić, Zdenka Kovačićek, Mia Dimšić, Anja Šovagović Despot, Vojko V., Domenica, Čubi, Ivo Amulić, Žera, Tonči Banov, Vojo Šiljak, Žele i Miš. Sve će pratiti orkestar maestra Saše Valenčića. Glazbeni producent je Tiho Orlić.

Producent događaja Tomo Mrduljaš kaže da je grad Split dobio još jedan karnevalski događaj i to festival pjesme i smijeha.

Radi se zabavno- satiričnoj priredbi koja će se održati u dane karnevala u HNK Split. To će biti večer smijeha da zaboravimo na svakodnevne brige i probleme. Izvest će se 14 pjesama u izvedbi naših poznatih pjevača, šansonijera, humorista i glumaca.

Cijela ideja osmišljena je pod motom: „Smijeh je lijek”. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni HNK Split po cijeni od 50 kuna.