Sara Errani dolazi u Bol!

0
Foto: Wikipedia

Tridesetogodišnja Talijanka Sara Errani, koja je prije četiri godine bila peta tenisačica svijeta, a 2012. igrala finale Roland Garrosa, igrat će WTA turnir u Bolu na Braču.

Errani je u karijeri zaradila 12.7 milijuna dolara od turnirskih nagrada, osvojila je 9 WTA turnira u pojedinačnoj i 25 u konkurenciji parova, uključujući sva četiri Grand Slam turnira (dva Australian Opena, te po jedan Roland Garros, Wimbledon i US Open). Bila je i prva igračica svijeta u igri parova. Trenutno je 91. na pojedinačnoj WTA ljestvici.

Nakon što je Petra Martić ulaskom u osminu finala Roland Garrosa morala otkazati nastup na WTA Croatia Bol Openu, Errani je dobila pozivnicu organizatora, kao i Tereza Mrdeža. S pozivnicom će u kvalifikacijama u ponedjeljak nastupiti Ani Biškić i Ani Mijačika. Ajla Tomljanović, koja je ispala u konkurenciji parova na Roland Garrosu i čiji je dolazak već prethodno najavljen, također je potvrdila dolazak u Bol. Još je otprije u glavnom ždrijebu i Tena Lukas. Kvalifikacije počinju u ponedjeljak, kada će se održati i ždrijeb glavnog turnira.