Saša Lozar predstavlja novi singl – „Tebi“

0

Saša Lozar svestrani glazbenik, sjajan glumac u novoj ulozi, promovira svoj novi single “Tebi” autorski uradak Predraga Martinjaka-Peggya.

…ako ti se ikad pojavim na vratima Samo mirno spavaj moja draga Jer to su snovi ništa više…, sjajan tekst velikog autora Peggya, koji govori o jednom suptilno-rasterećenom emotivnom prekidu, kada muškarac osviješteno zaključi da je vrijeme za novi početak bez velike gorčine.

Saša će premijerno izvesti novi single na finalnoj večeri  Zagrebačkog festivala koji će se održati 27.01.2017. Do kraja godine očekujemo i video spot , do tada uživajte u novom single koji je na putu svih radio postaja.

Saša Lozar - Trolovi (Trolls)Od tvoraca slavnog serijala Shrek dolazi nam animirani film Trolovi. Inteligentna i duhovita komedija bavi se potragom za srećom i pokazuje na što smo sve spremni da bismo bili sretni. Film nas vodi u šaren i čudesan svijet koji nastanjuju uvijek optimistični Trolovi vječito raspoloženi za ples i pjesmu te komično pesimistični Bergeni koji su sretni samo kad se najedu Trolova. Kad Bergeni napadnu selo u kojem žive Trolovi, Lala kao najveselija Trolica, i najoprezniji Trol Granko kreću na put kako bi spasili prijatelje. Njihova misija puna je avantura i nezgoda, a neskladni duo pokušava se maksimalno tolerirati kako bi obavili posao najbolje što mogu.

U filmu je posebno važna glazba, a izvršni glazbeni producent i glazbeni producent je Justin Timberlake koji je za film napisao pet originalnih brojeva.

Glavnu hrvatsku glumačku postavu Trolova čine Saša Lozar kao Granko, samotni i paranoidni trol, te  Renata Sabljak kao princeza Lala, vječni optimist. Budući da trolovi vole plesati i pjevati, tako je i glavna pjesma Justina Timberleka „Can’t Stop The Feeling“ dobila svoju hrvatsku verziju: