Šibenik: Uskoro počinje Adventura pod sloganom “Nema zime”

0
Foto: PR

Ako je suditi po vremenu, nitko ne bi rekao da nas još samo nekoliko tjedana dijeli od blagdanskog ludila i novog izdanja omiljene Adventure koja pod sloganom Nema zime ponosno ističe svu draž suncem okupanog šibenskog adventa.

Najava je to blagdanskog perioda odgode svih briga, dok s druge strane, apostrofira gorući problem klimatskih promjena čijim utjecajima svakodnevno svjedočimo. Time prvi plastic-free advent u Hrvatskoj nastavlja razvijati ekološku svijest svojih posjetitelja i svih obožavatelja šibenskog božićnog sajma.

Ekološke poruke i ove će se godine provlačiti na više lokacija unutar stare gradske jezgre. Osim na glavnoj adventskoj lokaciji, Parkiću – Perivoju Roberta Visianija, programi će se odvijati i na Maloj loži čije je otvorenje zakazano za petak, 13. prosinca.

Omiljeno okupljalište najmlađih adventurista, Galerija Matija, otvara svoja vrata u subotu, 7. prosinca, dok se prodaja rukotvorina i prigodnog asortimana u okviru Adventurinog Sajmića ove godine seli na Medulić, a trajat će od 15. do 26. prosinca. Dok traje blagdanski šušur nema zime u centru grada!

Podsjećamo, danas je posljednji dan prijave na javni poziv za ugostitelje i ponuđače za Parkić, a poziv za najam kućica na Maloj loži i za sudjelovanje na Sajmiću otvoren je do utorka, 19. studenog.

Više informacija i detalji javnih poziva dostupni su na službenim stranicama Turističke zajednice Šibenik.