Šibenska bolnica od Tommya dobila donaciju od 40 tisuća kuna

0
Foto: PR

U City Life centru u Šibeniku otvoren je novi supermarket, a tvrtka Tommy d.o.o. tom je prilikom osigurala vrijednu donaciju šibenskoj Općoj bolnici. Ravnateljici Opće bolnice dr. Sanji Jakelić i županu Goranu Pauku ček u iznosu od 40.000,00 kuna uručio je član Uprave Tommy-ja Marin Kaštelančić.

Naša bolnica ovaj će novac namjenski potrošiti na uređenje nove onkološke ambulante, u koju odmah nakon Nove godine dolazi i jedna nova liječnica. Ovim putem zahvaljujem tvrtci Tommy i želim im puno uspjeha u radu, kazala je dr. Jakelić prilikom preuzimanja donacije, a Upravi Tommy-ja na ovom vrijednom poklonu zahvalio je i župan Goran Pauk.

Član Uprave tvrtke Tommy zahvalio je na domaćinstvu gradu Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji, kazavši kako je ovo peti Tommy-jev dućan u Šibeniku, a četrnaesti u Šibensko-kninskoj županiji.

Hvala našim zaposlenicima koji su omogućili da rastemo kao i našim kupcima koji nam poklanjaju svoje povjerenje. Mi se trudimo vaše povjerenje opravdati i nastojat ćemo zadržati kontinuitet u vraćanju jednog dijela onoga što od vas dobijemo u društveni, sportski i zdravstveni život kako grada tako i županije, kazao je član Uprave Tommy-ja, gospodin Marin Kaštelančić.