Snijeg u splitskom Cinestaru

0

Od 2. prosinca novi splitski multipleks CINESTAR 4DX™, smješten u trgovačkom centru Mall of Split s devet dvorana i 1386 sjedala, otvara vrata za posjetitelje.

Povodom otvaranja CineStar kina priređeno je niz iznenađenja i najniže cijene kino ulaznica u gradu. Tako će u subotu 2.12. sve ulaznice biti samo 7 kuna, a akcija vrijedi za oba CineStar kina u Mall of Splitu i Jokeru. Dodaci na ulaznicu naplaćuju se po redovnom cjeniku.

Uz to od 3. do 5. prosinca ulaznice će se u oba kina moći kupiti po posebnoj akciji 1+1 gratis, a danas je započela pretprodaja online i na blagajnama kina.

 Jedinstvena 4DX™ dvorana gledateljima će pružiti potpuno uključujuće kino iskustvo, kao da su dio filma. Specifičnost ove dvorane je više od 15 specijalnih efekata od kojih će najnoviji, SNIJEG, prvi moći isprobati baš splitski gledatelji.

Uz najveće kino hitove, u novom splitskom kino multipleksu posjetitelje očekuju i pokloni, besplatne degustacije te niz aktivnosti za najmlađe, kao što su face painting, maskote i brojna druga iznenađenja.

 Novi će splitski CineStar biti  najveće i najsuvremenije kino u Dalmaciji.