Songkillersi otvaraju Aj Cha festival

0
Foto: PR

Koncertom Songkillersa započinju tri dana Aj Cha festivala prepuna dobre glazbe I zabave. Već od popodnevnih sati, u petak, 18.08. na nezaobilaznom splitskom kupalištu, plaži Bačvice, na After beach partyju od 17h će na Jägermeister stageu nastupiti vrhunski DJ Bocca Sofistifunk koji će funky, groove, soul ritmovima rasplesati sve ljubitelje sunca, mora I dobre glazbe.

Kala stage na splitskoj rivi ugostit će James Brown tribute band koji će festivalu donijeti dašak prošlosti sa svima poznatim hitovima legendarnog Kralja funka, na istoj lokaciji zabava se nastavlja uz plesne ritmove DJ Kristijan Shoomadisco Klačar.

U isto vrijeme na Kino stageu u Ljetnom kinu Bačvice domaću publiku će rasplesati veliki Dinov prijatelj I kolega Bane sa Songkillersima.   Zabava pod vedrim nebom se nastavlja i nakon njih do dugo u noć u sličnom tonu uz DJ E Jay Maminho.

Ipak, oni najželjniji dobre zabave i dobre glazbe moći će nastaviti plesati do ranog jutra na After party-u u Clubu Zenta ex. Shakespeare uz DJ Blacksoul pres. PEZNT.

U tri dana festivala još će mnogo izvođača rasplesati grad pod Marjanom u spomen na Dina Dvornika.

Ulaznica za koncert Songkillersa se prodaju u sustavu Entrio.hr, Croatia – tickets.com i ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima.