Split gostuje u Koprivnici

0
Foto: Radio Dalmacija

Ohrabreni bodom i dobrom igrom protiv Hajduka, nogometaši Splita od 15 sati u Koprivnici igraju utakmicu 22. kola Hrvatske nogometne lige protiv Slaven Belupa.

Gledali smo kako Slaven igra. To je kvalitetan način, teže posjedu, imaju kvalitetne pojedince. Pokušat ćemo to neutralizirati i ujedno nametnuti naš stil koji nam je donio taj bod protiv Hajduka. Ako ponovimo tu trkačku igru, tranziciju prema naprijed i prema nazad, onda ćemo izgledati dobro, rekao je trener Splita Bruno Akrapović, kojem će nedostajati ozlijeđeni Vidović i kartonirani Dupovac.

Nadomjestit ćemo ih s igračima koji su na raspolaganju. Nije to ono željeno što ja želim ubaciti u vatru, ali smo sticajem okolnosti prisiljeni na to. Očekujem od ostalih igrača u kadru da taj izostanak nadomjeste, kazao je Akrapović.

Naša situacija nam nalaže da uvijek pokušamo težiti tome da uzmemo sva tri boda. Ako situacija to ne dozvoli, ako je protivnik tako kvalitetan da nam ne dopusti da razvijemo našu igru, moramo to akceptirati. Ali ćemo se boriti i dati sve od sebe da u konačnici mi izgledamo kao bolji protivnik, zaključio je Akrapović.