Split Tommy dočekuje Potpićan

0
Foto: Radio Dalmacija

Aktualni doprvak Split Tommy u 19.30 na Gripama dočekuje Potpićan u prvoj utakmici 1. kola nove sezone Hrvatske malonogometne lige.

Nakon što je posljednje dvije sezone zaključio porazima u finalu od zagrebačkog Nacionala (po istom scenariju, pobjeda u prvoj utakmici u Zagrebu, pa tri poraza zaredom, od čega treći penalima u Splitu), Split Tommy umnogome je izmijenio igrački kadar. Klub su napustili Brazilci Genario, Davi i Neto, hrvatski reprezentativci Jelovčić, Bajrušović i Stojkić, te Gotovac. Nova lica u svlačionici su Luketin, Jesus Cruz, Babić, Taći i Crnjac, te povratnik Ćorluka. Novi je i trener, Brazilac Victor Acosta. Potpićan ne bi trebao biti problem za Split Tommy i očekuje se uvjerljiva pobjeda Splićana na startu. Dolazak na tribine male dvorane ŠC Gripe najavili su igrači, stručni stožer i čelnici Hajduka.

Nacional, koji je promijenio čak 7 igrača, u obranu naslova kreće u Slavonskom Brodu protiv povratnika u prvoligaško društvo Broda 035 (petak, 20 sati). U subotu će igrati Vrgorac-Alumnus (18.30), Uspinjača-Osijek Kelme (19.30) i Futsal Dinamo-Novo vrijeme (20.15). Dvoboj Solin-Square je odgođen nakon što je Solin zbog financijskih problema najavio odustajanje od natjecanja.