Split: U noćnom klubu bačen suzavac, ima lakše ozlijeđenih (foto galerija)

0
Foto: RD

Najnovije:

Sinoć, 25. lipnja 2022. g. u 01:25 u noćnom klubu u ulici Trg Gaje Bulata u Splitu, za sada nepoznati počinitelj je aktivirao rasprskavajuću nadražujuću napravu. Vatrogasci i policijski službenici s maskama pregledali su klub i utvrdili kako u klubu nitko nije ostao, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Oko devedesetorici posjetitelja su službe HMP KB Split pružile liječničku pomoć u vidu ispiranja očiju i dišnih putova, dok su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, posjekotine i udarce, nastale u gužvi prilikom bježanja iz kluba. Na mjestu događaja je obavljen očevid. U tijeku je kriminalističko istraživanje, navela je policija.

Ranije,..

U splitskom noćnom klubu Central u centru grada, sinoć je netko bacio suzavac. Dojava je zaprimljena u 1:30. Za sada nema podataka da je netko zatražio liječničku pomoć, izvijestili su iz policije.

Vatrogasci su priopćili da su s izolacijskim aparatima, odnosno maskama i bocama sa zrakom, izvršili potpunu pretragu prostorija i iz njih izvukli 12 osoba uporabom takozvanog samospasioca za disanje. Predani su ekipi Hitne medicinske pomoći.

Potom su izvršili prozračivanje prostorija putem prirodne ventilacije i uključivanjem uređaja za ventiliranje. Na intervenciji je sudjelovalo 20 vatrogasaca sa 6 vozila Javne vatrogasne postrojbe Split i DVD-a Split.