Splitsko – dalmatinska županija nastavlja s online nastavom, u klupama samo niži razredi osnovnih škola

0

Odluka za organiziranje nastave koja je donesena 08. travnja 2021. godine za razdoblje od 12. travnja do 17. travnja te od 19. travnja do 23. travnja na području Splitsko-dalmatinske županije produljuje se u istome obliku na razdoblje od dodatnih tjedan dana (26. travnja – 30. travnja).

Evo priopćenja SCŽ Splitsko – dalmatinske županije:
Ponovno ističemo kako zbog trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji i preporuka epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te nakon obavljenih konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i nadležnim Ministarstvom znanosti i obrazovanja, održavanje nastave za učenike osnovnih i srednjih škola i studente Sveučilišta u Splitu nastavit će se provoditi po Modelu „C” odnosno „online” nastava, osim učenika razredne nastave osnovnih škola (1. do 4. razred) gdje će se nastava i dalje održavati po Modelu „A” odnosno neposredno u školi.
Također, i dalje se obustavlja održavanje praktične nastave u školskim objektima.
Molimo Vas da se pridržavate svih epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a u slučaju promjene epidemiološke situacije te eventualne nove upute za organiziranje nastave bit ćete na vrijeme obaviješteni.