Square dočekuje Novo vrijeme Apfel

0
Foto: Radio Dalmacija

Square i Novo vrijeme Apfel sastaju se u 19 sati u Dubrovniku u drugom dalmatinskom derbiju 3. kola Hrvatske malonogometne lige. I jedni i drugi imaju po pobjedu i poraz.

Square je nadigrao Uspinjaču sa 6:3 pa izgubio u Osijeku s 2:3 dok je Novo vrijeme Apfel nakon pobjede 5:2 u Slavonskom Brodu izgubilo od Vrgorca u Makarskoj s 2:3.

Vratila nam se većina igrača koji su bili ozlijeđeni ili poslovno odsutni. Skoro smo sasvim kompletni, jedino Rezo još nije spreman za utakmicu. Vratio se Primić pa i na golu imamo konkurenciju koja će vratare činiti boljima. Makarane čekamo u dobrom raspoloženju jer smo odigrali dvije prave, muške utakmice. Pokazali smo da se sa svima možemo nositi i s optimizmom ulazimo u utakmicu, rekao je za Radio Dalmaciju trener Squarea Antun Bačić.

Vrijeme liječi sve rane. Dva tjedna su prošla od poraza u biokovskom derbiju, oporavili su se Dudu i Kazazić pa kompletni idemo u Dubrovnik po pobjedu. Gospino polje je vruć teren, ali mi nemamo izbora, moramo ići na pobjedu. Ako budemo pravi i odigramo ono što smo pripremali, odgovorimo na njihovu agresivnu igru našom agresijom, mislim da smo kvalitetnija momčad i da ćemo, uz svo uvažavanje prema Squareu, doći do bodova, kazao nam je trener Novog vremena Apfel Teo Strunje.