Sting uz dobru glazbu cijeni i dobru gastronomiju!

0

Skladatelj, pjevač, autor, glumac i aktivist – Sting, od nedavno se bavi i sasvim drugačijim hobijem. U Toskani, Sting i Trudie Styler pod imenom Il Palagio proizvode vino, maslinovo ulje i med!  Trenutno je dostupno samo kupcima u Velikoj Britaniji i na www.palagioproducts.com. Villa Il Palagio se elegantno smjestila na vrhu brežuljka, s pogledom na toskansku okolicu. Il Palagio povijest seže još u 1700. godinu.

Villa je Stingu i Trudie prvi put zapela za oko 1999, godine i tad je bila u prilično zapuštena i oronula. S ljubavlju su obnovili kuću i zemljište te imanju Il Palagio vratili nekadašnju ljepotu i slavu. Vina iz grožđa koje je sazrelo pod toskanskim suncem nose elegantna i simbolična imena: Sister moon, When we dance, Casino delle vie. Čisto i ukusno ulje se dobiva iz stogodišnjih maslina koje se svake godine ručno beru. Dostupne su razne vrste meda svaki sa svojim posebnim okusom i cvjetnom notom koju mu daju slavna duga i sunčana toskanska ljeta. Il Palagio se danas ističe svojom karakterističnom proizvodnjom. Osim proizvodnje vina, meda i maslinovog ulja, plan Stinga i Trudie je otvoriti farmu i trgovinu u kojoj će biti dostupno sve proizvedeno i uzgojeno na imanju, uključujući  svježe povrće i voće te lokalne salame. U skoroj budućnosti autohtoni Palagio proizvodi po prvi puta će biti dostupni i moći će se naručiti on-line – izravno iz srca Toskane do Vaših vrata. Miljenik hrvatske publike – Sting, zajedno sa svojim bendom dolazi u Zagreb, 27. lipnja 2012. kako bi izveo svoje proslavljene hitove, u svom originalnom, rockerskom izdanju. Sting voli Hrvatsku i Hrvatska voli Stinga! Njegov peti dolazak u Hrvatsku pokazuje kako je naša publika zaslužila punu pažnju ovog naočitog izvođača.  Svoju 25 godina dugu samostalnu karijeru proslavit će i sa svojim hrvatskim fanovima uz svoje najveće hitove. Za razliku od prošlog puta, kada je oduševio u svom novom ruhu s orkestrom, ovoga puta dolazi kao roker- upravo onako kako mu i najbolje pristaje. Sting izvodi svoje najpoznatije hitove, na način kako mu i pristaje, u rockerskom stilu i  sa vrhunskim bendom. Ulaznice se mogu kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr. Cijene ulaznica su slijedeće:
PARTER : ……………..300 kn
TRIBINA DOLJE :…….360 kn
LOŽA: ………………….640 kn
** Ulaznice za koncert mogu se kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate! *** Članovi FAN KLUBA ADRIA ENTERTAINMENT ostvaruju posebne pogodnosti. Budi i ti član fan klupa Adria Entertainment i ostvari popust na ulaznice za koncerte