Stižu čestitke vaterpolistima

0

Čestitke zlatnim vaterpolistima stižu sa svih strana.

S tribina hrvatske vaterpoliste bodrio je i premijer Andrej Plenković koji je čestitao igračima, izborniku i Hrvatskom vaterpolskom savezu. Nema te kampanje koja može nadomjestiti trenutke kada je cijeli narod uz naše vrhunske sportaše, rekao je premijer.

Sjajnoj vaterpolskoj reprezentaciji čestitao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Ističe da je reprezentacija pokazala srčanost, zajedništvo, motiviranost i snažnu usmjerenost na cilj – i tako postigla veličanstvenu pobjedu i vinula se na vaterpolski tron svijeta.

Dragi vaterpolisti, najbolji ste na svijetu, istinski ste primjer svima i ponosimo se vama!“, stoji u čestitki predsjednika Sabora.

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop čestitali su hrvatskoj muškoj vaterpolskoj reprezentaciji na svjetskom naslovu koji su osvojili u Budimpešti pobijedivši u finalu domaćina Mađarsku sa 8-6.

Dragi vaterpolisti, svjetski prvaci, hvala vam na uzbuđenju i veselju koje ste priuštili svim hrvatskim ljubiteljima sporta koji su vas napeto pratili iz pobjede u pobjedu, na vašem putu osvajanja svjetskog naslova. Ponosni smo što imamo najbolje vaterpoliste na svijetu! Bit će nam veliko zadovoljstvo pratiti vas i u vašim budućim pobjedama, na olimpijskom putu do Tokija, stoji između ostalog u čestitki čelnika HOO-a.