Sudjelujte u realizaciji Centra za mlade Split!

0
Foto: www.min-kulture.hr

Grad Split poziva sve zainteresirane udruge da se odazovu Pozivu za iskaz interesa za sudjelovanje u realizaciji Centra za mlade Split. Cilj ovog projekta je korištenje prostornih resursa Doma mladih, uz razvijanje suradnje s drugim projektima i korisnicima ovih prostora.

Želja Grada je realizacijom Centra za mlade unaprijediti postojeće programe i aktivnosti za mlade, a na ovaj Poziv mogu se prijaviti organizacije civilnoga društva i institucije koje žele sudjelovati u realizaciji aktivnosti budućeg Centra. Svoj interes organizacije i institucije mogu izraziti samostalno ili u partnerstvu.

Prijavu na Poziv može podnijeti udruga koja je upisana u Registar udruga i djeluje najmanje jednu godinu u Republici Hrvatskoj zaključno s danom objave Poziva, koja aktivno djeluje u jednom od prihvatljivih područja aktivnosti raspisanih pozivom, što je razvidno iz ciljeva i popisa djelatnosti u statutu udruge, a koja je upisana u Registar neprofitnih organizacija i vodi transparentno financijsko poslovanje u skladu s propisima o računovodstvu neprofitnih organizacija i koja je ispunila ugovorne obveze prema Gradu Splitu te svim drugim davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora.

Rok za podnošenje prijava je 21. lipnja 2019. godine, a svi ostali uvjeti Poziva nalaze se na web stranici Grada Splita